Om oss

Design är vår passion

Parad bildades våren 1995 och vi blev snabbt uppmärksammade för att vara en kreativ mässbyrå med nytänkande monterlösningar. Redan under hösten samma år vann vi första pris för bästa monterdesign på PC World Expo, som då var Skandinaviens största IT-mässa.

Och inte nog med det, Parad fick även andra platsen. Vi kunde inte fått en bättre start och sedan dess har vi fortsatt att leverera unika designlösningar som fått våra kunder att sticka ut från mängden på och skörda framgångar på mässorna.

Några av våra mässkunder gav oss i uppdrag att se över deras kontor och strax därefter började vi även kreera och leverera permanenta inredningar.

Idag tar vi oss an alla typer av uppdrag som ryms inom begreppet Expodesign som förutom mässmontrar och kontorsinredningar även innefattar butikskoncept, produktställ, showroom, receptioner, barkoncept samt hårdvara till roadshows och events.

Parad är medlem i Sveriges EXPOförbund

PARADS KVALITETSSTÄMPEL

Oavsett storlek på projekt, temporär eller permanent designlösning, utförs våra uppdrag enligt Parads arbetsmodell. Syftet är att säkra både kvalitét, idé och leverans enligt följande.

Designed

Ditt projekt får en unik design och presenteras med realistiska 3D-skisser och måttsatta ritningar.

Sealed

Varje koncept kundanpassas och får sitt eget ”DNA”, dvs en egen mix av idé, form och materialval. Ett koncept som är framtaget för ditt företag förblir ert och kommer inte att användas i något annat projekt.

Delivered

Vi arbetar strikt med tidsplaner och levererar alltid ditt projekt på utlovad tid. Överlämningen sker alltid på plats av Parads projektledare.

Ta del av våra nyhetsbrev

Ta del olika designprojekt som är på gång hos oss på Parad. Vi kommer att dela med oss av våra tankar och idéer från genomförda kundcase. Du kommer även att få se smakprov på smarta och kul designlösningar i både våra och andras projekt.