Om oss

Parad bildades våren 1995 och vi blev snabbt uppmärksammade för att vara en kreativ mässbyrå med nytänkande monterlösningar. Redan under hösten samma år vann vi första pris för bästa monterdesign på PC World Expo, som då var Skandinaviens största IT-mässa.

Design är vår passion

Och inte nog med det, Parad fick även andra platsen. Vi kunde inte fått en bättre start och sedan dess har vi fortsatt att leverera unika designlösningar som fått våra kunder att sticka ut från mängden på och skörda framgångar på mässorna.

Några av våra mässkunder gav oss i uppdrag att se över deras kontor och strax därefter började vi även kreera och leverera permanenta inredningar.

Idag tar vi oss an alla typer av uppdrag som ryms inom begreppet Expodesign som förutom mässmontrar och kontorsinredningar även innefattar butikskoncept, produktställ, showroom, receptioner, barkoncept samt hårdvara till roadshows och events.

Parads kvalitetsstämpel

Oavsett storlek på projekt, temporär eller permanent designlösning, utförs våra uppdrag enligt Parads arbetsmodell. Syftet är att säkra både kvalitét, idé och leverans enligt följande.

Designed

Ditt projekt får en unik design och presenteras med realistiska 3D-skisser och måttsatta ritningar.

Sealed

Varje koncept kundanpassas och får sitt eget ”DNA”, dvs en egen mix av idé, form och materialval. Ett koncept som är framtaget för ditt företag förblir ert och kommer inte att användas i något annat projekt.

Delivered

Vi arbetar strikt med tidsplaner och levererar alltid ditt projekt på utlovad tid. Överlämningen sker alltid på plats av Parads projektledare.

Senaste projekt

Kunder som väljer Parad

Qvantum Energi
3M
Avarn Secrity
Hejco
Teletec
Adyen
10 Chambers
Outsiders
RCO
Nimly
DinBox
Lindskrog Parkering
Kerstin Florian
Toyota Material Handling
XL BYGG
Ducati
Jack Daniels
Tullamore Dew
Diplomatico Rum
Campari
Lagunitas